Glaswerk

Glaswerk

Het bedrijf heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring en weet ook als geen ander waarover men praat als het over glas gaat, veiligheids-, zonnewerend- of spiegelglas met zijn verschillende eigenschappen.

Ook heeft de firma een extra service wat speciale folies aangaat, door veel ervaring zijn wij in staat ook op dit terrein kwaliteit te leveren. Door het aanbrengen van raamfolie (Solar Windowfilm), kunt u tot maar liefst 80% zonlicht blokkeren. Hinderlijke schitteringen worden in uw kantoor, werkruimte, etalage of huiskamer aanzienlijk gereduceerd. Tevens kunt u de warmte door zonlicht verminderen, zodat de conditie van u en uw werknemers niet afneemt door de hitte achter glas. Uw zicht naar buiten blijft behouden. Zelfs in de winter heeft u voordeel van de raamfolie, doordat het als isolator werkt en de warmte binnen houdt waardoor op de stookkosten wordt bespaart.

De raamfolie is dusdanig vervaardigd dat zij meer dan 98% van de Ultra Violette stralen blokkeren. Alle artikelen en materialen achter glas worden dus beschermd tegen verkleuren. Verhoog de privacy van u en uw werknemers door uw kostbare apparatuur en bezittingen te onttrekken aan het oog van anderen door de inkijk te reduceren. U kunt kiezen uit reflecterende, spiegelende of donkergetinte films.

Safety/Securityfilms beschermen personen tegen rondvliegend glas. Bij inbraak beschermen deze films uw inventaris en producten, doordat ze een barrière vormt tussen grijpgrage handen van inbrekers, zonder dat uw pand of woning wordt ontsiert door rolluiken of tralies voor de ramen. Deze folie is ook te leveren in combinatie met inkijkwerende folie.

Glaswerk als maatwerk

Chris Struyf bvba levert maatwerk in allerlei materialen zoals spiegels, decoratieve beglazing voor de bekleding van meubels, glazen binnenwanden en nog veel meer. Ook de bewerking van het glas, zoals slijpen en zandstralen behoren tot de vele andere mogelijkheden.

Bij Chris Struyf kunt u terecht voor volgend glaswerk:

  • enkele of dubbele beglazing
  • isolerende beglazing
  • hoog rendement glas
  • Veiligheidsbeglazing
  • Glasfolie

Meer mogelijkheden of afwerkingen? Contacteer ons vandaag voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Reeds een beslissing gemaakt?

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.