Glasfolie

Glasfolie

Chris Struyf biedt een extra service voor speciale folies aan. Door het aanbrengen van glasfolie (Solar Windowfilm), kunt u tot maar liefst 80% zonlicht blokkeren. Hinderlijke schitteringen worden in uw kantoor, werkruimte, etalage of huiskamer aanzienlijk gereduceerd. Tevens kunt u de warmte door zonlicht verminderen, zodat de conditie van u en uw werknemers niet afneemt door de hitte achter glas. Uw zicht naar buiten blijft behouden.

Zelfs in de winter heeft u voordeel van de glasfolie, doordat het als isolator werkt en de warmte binnen houdt waardoor op de stookkosten wordt bespaart.

Glasfolie blokkeert UV stralen

De glasfolie is dusdanig vervaardigd dat zij meer dan 98% van de Ultra Violette stralen blokkeren. Alle artikelen en materialen achter glas worden dus beschermd tegen verkleuren. Verhoog de privacy van u en uw werknemers door uw kostbare apparatuur en bezittingen te onttrekken aan het oog van anderen door de inkijk te reduceren. U kunt kiezen uit reflecterende, spiegelende of donkergetinte films.

Safety/Securityfilms beschermen personen tegen rondvliegend glas. Bij inbraak beschermen deze films uw inventaris en producten, doordat ze een barrière vormt tussen grijpgrage handen van inbrekers, zonder dat uw pand of woning wordt ontsiert door rolluiken of tralies voor de ramen. Deze folie is ook te leveren in combinatie met inkijkwerende folie.

Wens u meer informatie over glasfolie of een gedetailleerde offerte? Contacteer onze glasspecialisten.

Reeds een beslissing gemaakt?

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.