Ramen

Ramen

Chris Struyf, specialist in ramen. Een woning die klasse uitstraalt? Dat kan alleen met ramen die top zijn. En die vindt u bij Chris Struyf. Hij maakt ze volledig naar uw wens en plaatst ze volgens de regels van de kunst. Dat doet hij al dertig jaar lang, voor klanten in heel Vlaanderen. Hout, aluminium of pvc? Alles kan, u krijgt gegarandeerd vakwerk.

Ramen op maat

Vliegenramen op maat. Tijdens een hete zomeravond alle ramen wagenwijd openzetten. Héérlijk! Het enige nadeel? Het ongewenste bezoek van vliegen, muggen en andere insecten. Maar daaraan past Chris Struyf snel een mouw. Zijn vliegenramen houden álle beestjes buiten. Jaloezieën voor uw ramen, deuren of dakramen? Chris Struyf maakt ze perfect op maat.

Rolluiken voor iedereen. Rolluiken zijn een must voor uw woning. Ze geven u een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Én u houdt er ’s zomers de warmte mee buiten. Bent u aan het bouwen? Dan is het raadzaam om ook meteen rolluiken te voorzien. Woont u in een huis zonder rolluiken? Ook dan is het nog niet te laat. Chris Struyf helpt iedereen met … zijn inbouw- of opbouwrolluiken.

Ramen om ú tegen te zeggen? Die vindt u bij Chris Struyf. Contacteer hem snel.

Reeds een beslissing gemaakt?

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.