Aluminium veranda

Aluminium veranda

De aluminium veranda bestaat uit een dragend frame van aluminium. De onderbouw is meestal van dubbelwandig glas, waarbij isolatiewaarde een grote rol van betekenis speelt.

De profielen worden steeds gechromatiseerd  en gelakt (= Moffelen). Het lakken van de profielen dient te gebeuren met een minimum van 60 micron poedervormige kleurstof. Leverancier van onze profielen is Aliplast. Ze zijn in alle RAL- kleuren , glans , mat of Bicolor verkrijgbaar.

Geen visuele schroeven of klinknagels in onze aluminium veranda’s

Onze firma gebruikt enkel profielen speciaal voor veranda’s. Dit houd in dat U geen schroeven of klinknagels ziet in de veranda. Uiteraard moeten deze profielen steeds thermisch onderbroken zijn. Een thermisch onderbroken profiel zal bij voorkeur uitgevoerd zijn met gezette roeden. Deze bestaan uit met glasvezel geladen polyamide en bieden weerstand aan hoge temperaturen. Een andere mogelijkheid is de thermische brug met gesmolten hars.

Totaal af te raden is de thermische brug met gespoten polyurethaanschuim (Nahrsysteem). Opgelet : Tussen de diverse systemen zijn er soms prijsverschillen van meer dan 20% en dit heeft duidelijk te maken met verschil in kwaliteit.

 

Bekijk onze verandabouw realisaties.
Wenst u meer informatie over aluminium veranda’s? Contacteer onze verandaspecialisten of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Reeds een beslissing gemaakt?

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.